Mystisk

Earth hour om 1 min. När vi köpte godis förut så hitta vi dom här kycklingarna? Eller kanske tuttar?Haha dom är väldigt goda iallafall. Nej nu ska vi släcka ner och inte använda mobilerna. Ha det gött /Oliana

Jag vill ha glass

God morgon! Igår eftermiddag var jag som sagt nere på stan med Maja och.... Meningen med det var att vi skulle äta glass. Men när vi väl var nere på stan ångrade vi oss, såhär i efterhand tyckte jag det var lite småkorkat.
Jag är så sugen på glass! För er glass älskare har jag ett tips, åk till danmark! Dom har nog världens godaste glass! Beställ med guff (marängfluff) och sylt och jag garanterar att du kommer älska det!
Mums! Gissa hur lång tid det tog att sluka detta danska mästerverk?
♥Kramar från gottegrisen Nora♥

Fredag

Sitter och myser med en vän som heter Elsa här. Vi ska se på film och möla lite chips, he gött!
Imorgon ska Nora och .... sova över hemma hos mig, kul! Vi ska vara nere på stan och sedan bidra till earth hour, hehe mysigt tända ljus och äta godis.
Sitter och skrattar åt gamla vidios på katter som pratar med varandra haha jag och Nora såg på det förut! Hahahahahaha! Dålig humor?Igår var jag hemma hos Clara, vi gjorde choklad cupcakes, jag tog salt på choklad glasyr toppen... he kan man skriva så? Iallafall det är jättegott! Testa det smaka jättegott men bara lite! Haj då /Maja♥

image description

Sveriges bästa videoblogg

Just nu vill jag bra slänga mig i soffan och äta upp allt godis som jag köpte tidigare idag. Jag valde länge och väl för att hitta den perfekta godispåsen, det måste vara lite surt(inte för mycket då får man halsbränna, inte kul, inte kul) lite söt och självklart några chokladbitar...För er som är intresserade kan jag ju göra en guide om hur man bygger den perfekta fredags påsen, det är bara att fråga.
Medans jag käkar godis kan ju ni kolla på denna krymt roliga, underbara och fantasiska videon.
Anna ellinor, vad ska man säga? Lätt sveriges bästa videobloggare. Gissa om jag har övat på hennes *hehe*?
Kramisar Nora
...kom precis på att ingen kanske fattar min ironihumor...jaja

Ups!

Blir ett kort inlägg nu! Har haft fullt upp med att plugga till SO provet tills imorgon! Jag hade mittbena på morgonen, men det varade inte länge ska jag säga dig! Nepp jag får vänta tills luggen blir längre! Ska sova nu, har min gulliplutt katt på magen Rufus. Godnatt, Mjau, Rufus&Maja

Sveriges vanligaste

Ojdå råkade publisera innan jag var klar, sorry...här kommer det riktiga inlägg.
I brist på annat att skriva om har jag roat mig själv genom att göra en liten lista på sveriges vanligaste tjejkläder (i ålder 11-16) Tada, enligt mig sveriges vanligaste.
  1. Converse, vit är vanligast men röd och svart är inte ovanligt.
  2. Jeanstights, jeanstightsen måste vara vanligare än vanliga jeans...
  3. Tröja i ett lite grovare tyg i kortare modell, vanligast med Usa:s eller storbrittaniens flagga
Jag tror nog nästan alla tjejer i vårat avlånga land har allt eller något av detta.
Visst har jag varit duktig. Erkänn att ni känner er träffade!
...Ja, jag har allt av detta....
Kram Nora

Förlåt

Förlåt för stav fel! Är inte bäst på att stava så det blir lite fel iblan(ofta) försöker mitt bästa! Krammar haha skoja!  kramar Maja♥


Mittbena

Hejsan hejsan. Vet inte ricktigt hur man kan beskriva hur rolig Nora såg ut förut på dansen när hon fick skrattanfall haha! Ojojoj.


Har duscat och bytte till mittbena, jag vet att det är många som är emot det vet inte ricktigt varför? Tycker det är finnt framhäver ansiktet på nått sätt... Ska testa med det, gjorde två flätor så det blir lite lockigt också.
Ååh så fint!  Godnatt/Maja♥

På kylskåpet

Jag skäms över mitt förra inlägg. Fy, hur kunde jag vara så negativ och tråkig?
Det sura och tråkiga försvann lika fort som det kom (varför bloggade jag egentligen när jag var på så dåligt humör).
Nu är jag lite tja vad ska man kalla det, flummig?
Det är så att vi snart ska börja påskpynta hemma. Jag är allergisk mot påsk pynt, fjuniga fjädrar, färgglada påskägg och små påskkärringar är bara för gräsligt. Därför kom jag på det ultimata pyntet för dem som inte gillar krimskrams, det tog inte många minuter och det blev...bra.
Fint va!? Detta fina pynt sitter på mitt kylskåp
Om man vill ha det lite mer påskigt kan man ju skriva på gult papper, och om man (tvärt emot mig) gillar fjädrar kan man ju klistra på några fjädrar i ena kanten.
Äggtoddy, det är gött det!
Kramar Nora

Jag orkar inte!

Har precis varit och dansat det gick piss dåligt...första gruppen var väl helt ok men andra...Jag fick ett hysteriskt skratt-anfall och skämde ut mig själv rejält. Varför jag skrattade? Det började med att jag och Maja kom på ett ganska fjantigt steg, jag började skratta. Då såg jag mig själv i spegeln och upptäckte hur ful jag var när jag skrattade, då började jag skratta åt det och sedan gick det inte att häjda. När anfallet var slut fanns det ingen energi kvar. Vi gick igenom dansen men jag hade ingen ork att förstå. 

Nu sitter jag här och sura, över allt och ingenting. Att jag inte kan dansen, att mitt hår har en gräsligt grå färg, att jag har läxor att göra och att det är nationelltprov imorgon, orka!

Just nu vill jag bara kryppa ner i jorden, adopteras av någon daggmask familj och leva där i något år...Vilket tyvärr är omöjligt eftersom daggmaskar inte lever i familjer.




Min blivande familj?

Jag känner att jag precis just nu gick med i klubben: Småtjejer-som-klagar-över-sina-"stora"-problem-på-internet.
Jag är ledsen för det men jag har ingen ork att skriva något annat.

Jag vill inte kramas just nu.
hälsningar Nora















Glad!

Asså nu är jag taggad för 7an. Högstadiet. Förut var jag inte det, men tänk hur många nya vänner jag kommer få nu! Plus att man kommer känna sig så stor. Är väldigt glad, fyller snart 13år och våren är kommen, haha.
Såg precis på Top Model och Rebecka åkte ut, neej! Hejade på henne. Jaja. Just nu nördar jag Picnik.com lite smått tack Clara för du vissade mig den sidan! Tyckte att den bilden jag la ut på när jag hade brunt hår var bara för mycket! Såg inte att jag såg så orange ut försen jag såg den på bloggen, ursh! Jaja. Nu ska jag nörda den här låten lite RyCuming – Harder To Say jätte bra!


God natt♥

Baka bröd

Jag har precis kommit hem från ett möte för blivande 7:or och deras föräldrar. Vi var jätte många!
Jag satt och var nervös hela tiden, varför vet jag inte...
Jag har inget intressant att berätta mer än att jag till mellanmål bakade bröd! Ja, det är sant. Det är ett supergott bröd fullt av ost som bara tar 15 min, perfekt när man har tröttnat på lingongrova.
Inuti bröden gömmer sig massor av god ost
Det är väl inte så mycket fiber i, så man kanste inte bör äta det varje dag. Receptet är från den här jätte mysiga bloggen. För er som vill ha recptet:
1 dl mandelmjöl (vanligt vetemjöl går utmärkt)
2 dl riven ost
2 ägg
1 tsk bakpulver
Gör såhär:
Blanda samman alla ingredienser och lägg ut smeten i 6 små klickar på en bakplåtsklädd ungsform .
Ställ in i ugnen och grädda i 10 min, på 225 grader. Sedan är det bara att äta.
Svårare än så är det inte.
♥Kram Nora♥

Baka, baka liten kaka

Jag är lite smått död i benen efter springturen, jag sitter här i soffan och vilar dom. Efter maten blev jag akut sötsugen så då bakade jag några chokladbollar, Mums!


Ett par super trötta ben


Kaffe, det lukar otroligt gott, det är gott i chokladbollar men smakar skit att dricka



Receptet är verkligen väl använt...


Mumsfillibaba!

Chokladbollarna blev väl inte dom snyggaste, det kan ju bero på att jag klantade mig lite...jag smälte smöret...det skulle man visst inte. Dom blev i alla fall goda och det är ju huvudsaken.

Sov gott
Kram Nora

Fixat i Picnik

Det var super härligt att springa, det var ass jobigt då men när man väl är klar blir man så himla glad!
Men jag tänkte tipsa om en hemsida som en vän Clara vissade till mig. Den heter http://www.picnik.com/ och ska snart läggas ner så därför är det gratis.Vad gör man på hemsidan då? Jo man redigerar bilder, för har det kostat pengar men nu är allt gratis! Här har jag ändrat en bild på mig, det blev lite överdrivet men nu vet ni vad man kan ändra. Det är värkligen jätte kul att sitta och ändra hår och ögon färg!
FÖRE



EFTER
Kram Maja♥

Back from school

Tillbaka från skolan och ut på nya äventyr! Kom precis hem, kokade en tallrika gröt, slukade den och byte om till löpar skorna. Gör detta inlägg i farten. Jag ska med Maja och en kompis (som vi var hos innan dansen förra veckan) till löparbanan och springa, härligt! Det ska verkligen bli skönt att bli av med allt spring i benen som blir efter en lång skoldag.
Efter en springtur med Maja, fick jag lust att hoppa...

Måste iväg
Ha det bäst flodhäst

♥Kramisar Nora♥

God Morgon

Dags för skola! Kul kul. Ha det bra, Maja

Söndags mys/God natt

Haft mys dag hemma bara vilat och fått lite färg på näsan. Avslutade mysigt med ost bricka med familjen(använder ordet mysigt ofta) det är väll mysigt?! Härligt med ny vecka tycker jag, hoppas det blir fint väder så man kan bli lite brunare! Kanske inte jätte kul med alla läxor och sånt, är skol trött! Snart sommarlov, men det måste bli gjort. Nu ska jag sova och drömma om sommaren, varma kramar Maja

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_195551758.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_195552015.jpg" class="image">

Bilder

Jag har haft en toppen dag! Jag och en kompis (jag kan kalla henne Kakan här i bloggen) har varit på en super mysig picknik vid stranden, tyvärr var inte kameran med med. istället kommer bilder från igår:
Det var säkert 20 vindkraftverk med många slingrande vägar emellan




Första gången jag rör vi ett vinkraftverk, dom var så mycket större än vad man tror!
En liten maskin, jag skulle kalla den traktor...
Våren har verkligen kommit, en jätte söt blomma i farmors trädgård
Det är jobbigt att erkänna att lillebror är bättre än en själv men jag känner mig besegrad i just detta.


Jag hoppas att ni har haft en skön söndag.
♥ Kram Nora ♥

Våfflår

Så gott med våfflor på våffeldagen! Min storebror gjorde gräden väldigt lös eftersom han annars brukar göra det till smör... BRA BROSAN! Haha skoja
Kram Maja

Sol

Ligger här och solar i trädgården, så härligt det är 19grader! Igår var jag med kompisar på stan och åt glass jätte mysigt var det och varmt, jag tog på jeans jackan kanske inte mitt bästa val för det blev kallare lite senare så jag trodde jag skulle frysa till is! Nerrå. Senare på kvällen kom en kompis hem till mig vi hade jätte mysigt såg på en film som heter Mean Girls bra film! Har redan sett den 7 gånger men... Nu ska jag sola och bli brun känner mig som världens blek fis, kram Maja

Igår...

Ehm...kom hem sent igår och var svin trött. Så jag gick och la mig på en gång, utan att blogga. Varför inte maja bloggade vet jag inte...
Dagen hos farmor och farfar började med våfflor med grädde och sylt, mums! När alla våfflor var upp ätna var det dags för en liten promenad. Promenaden gick till en nybyggd vindkraftverkspark (långt ord). Jag har lite bråttom nu så resten av bilderna kommer upp ikväll.
♥ha det bäst kram Nora♥

landet nästa

Jag ska tillbringa denna lördagen hos farmor och farfar, som bor på en gård på landet. Blir hämtad om en halv timme och kommer att vara där till kl.19. Jag kommer ha med kameran men dock ingen dator eftersom mamma har laptopen och det blir lite små jobbigt att ta med den stationära...
Jag kommer inte vara där själv utan min lillebror är också med...Han är 10 år och dom som har/haft syskon i den ålderna vet att dom tycker om att retas.
Jag kommer nog komma på något intressant att skriva om till i kväll, så titta in någon gång under kvällen.
Ha en skön dag, Nora

Oboy vilket vackert väder

solen skiner idag...eller gjorde rättare sagt, nu har den gått ner. Fram till kl. 13.00 idag har jag varit i skolan och från dess till nu har jag varit ute i det fina vädret. Jag har absolut inget annat att skriva om dagen mer än att den den har varit skön och att jag nog har blivit en anning brunare än vad jag var i morse.
Jag i sommras, tänk vad man förändras på några månader...
Lovar att skriva något intressant imorgon!
Kramar Nora

God morgon

Dags för skola, hoppas Nora är frisk idag! Ser ut som det kommer bli fint väder ungerfär 15grader, härligt! Snart sommar! Ska äta frukost nu. Ha det fint /Maja

God kväll

Jag mår bättre! Jag känner mig hyfsat frisk, jätte skönt! Ville verkligen inte åka på en influnensa nu mitt i nationella proven. Under dagen har jag tagit det lugnt, mest läst. Boken jag läser nu är vad jag kallar en "kris-bok", alltså en bok jag läser i brist på andra böcker. Eftersom biblioteket renoverar och därför är stängt, letade jag upp en bok som verkade intressant i mammas och pappas bokhylla. Gissa vad jag hittade? Jo, "hundråringen som klev ut genom fönstret och försvann" en galen bok. Helt skruvad, titeln säger väl ganska mycket om handligen... Det är väl egentligen inte riktat till min ålder, men jag tycker den är rätt kul ändå.
Jag har ingen lust att vara med på bild idag, därför tänker jag bjuda på:
Ett par läckra kamelrumpor. Dessa läckerbitar träffade jag på kolmården förra sommaren.

♥Sov sött♥
Kram Nora

Sjuk

Nu är jag sjuk här i vårt hus, febern har kommit hopp trallalala, virus i ring dansa omkring, dansa omkring.
Japp, ligger ner bäddad i min säng med huvudvärk, det känns lite som feber men jag vet inte. Jag har planerat att ligga kvar i sängen resten av dagen och vila, med förhoppningar om att bli frisk. Utanför fönstret är det vår, solen skiner och det är nästan 15 grader varmt. Maja är med klassen på badhuset, jag är avundsjuk!
Jag ligger här och längtar till sommaren och glass...Bara 71 dagar kvar!
Kramar Nora

/Maja

Hej nu är jag hemma från dansen, det var kul men nu är jag väldigt trött. Vi tränade på lite hopp och la på "huvuddansen" som vi ska ha på uppvisningen till våren.
Min och Noras goda vän... Ååh Alfons Åberg kom på TV!!! Naaw. iallafall Min och Noras goda vän Clara har en jätte mysig blogg  claraemmaandersson - Hon är en jätte go tjej, super söt och en undebar vän♥ 
Hehe jag såg på Alfons Åberg jag vet löjligt, Mamma kom in och sa- Men Maja...  Haha tack mamma, men det är så barndomligt så mysigt! Det är inte löjligt. Apropå barndom här kommer en bild på mig when i was litle.
Kram Maja♥

Dans!

Snart är det dans,whiee! Danskläderna på och magarna fulla av salamimacka och bananakaka.
Det blir la kul med dans nu! Passar bra att röra på sig efter en slapp vecka. Just nu sitter vi hemma hos en kompis...hon vill vara anonym i bloggen, hehe. Vi lysnar på Run the world (girls) med Beyoncè, disco! Nej men nu är det dags att gå.
♥Ha det fint Oliana♥

Dansdag

Super snabbt inlägg innan jag rusar iväg till skolan. Kort dag idag, slutar 12.40, lyxigt.
Efter det ska jag och Maja till en kompis(vi ska försöka lägga ut en bild på henne någon dag) och äta mellis och byta om till dansen +skriva ett inlägg. Sedan är det dans! Veckans höjdpunkt, två timmars dans. Lycka!
♥Kramar Nora♥

Top Model sverige

Dags för tisdagsmys!

Mys, Mys

Haha, tänkte skriva myspys men kom på att dom som spelar Sims kunde ta det lite, ehm...ja. Efter en lång dag med två matte prov på 40 och 60 min och en timmes Idrott är vi helt slut. Vi sitter i Majas rum och sörplar smoothies och bloggar. Proven var inte super svåra, lite små kluriga på vissa ställen men efter några minuters tänkande gick det. Vi taggar inför morgondagens danslektioner, memorerar steg och lyssnar på musik. Det blev tyvärr inget morgon inlägg, måste upp kl. 6.30 för att hinna och kände för att ligga kvar i sängen och sova några minuter extra inför provet. Här kommer lite bilder, Maja kände inte för att ha någon närbild hade bad-face-day, haha jaja.


Spotify offline...inte bra. Världens bästa låt enligt Maja...

Kramisar och pussar Oliana♥

Home

Hemma igen. Allt gick bra, inga pinsama snubblingar eller andra klantigheter,tur.
Imorgon är det dom två första delarna i nationella prov matte, nervöst. Även fast jag vet att jag kan geomtriska figurer och alla moment så kan jag ändå inte slappna av... heter man Nora och är världens klantigaste person så vet man aldrig vad som kan hända. Jag kanske glömmer hur man räknar till 10? Eller för en stund glömmer bort hur manga sidor en triangel har, vad gör jag då!?
Senare ikväll ska jag och mamma på föräldramöte. Inte kul,inte kul. Alla i klassen och deras föräldrar samlas i matsalen också ska vi prata om vad vi ska göra med "alla" pengar vi har i klasskassan. Allvarligt vi har 5.000kr, det är ingenting om man är 40 st. Jaja vi kan ju alltid åka ut på någon ö och skutta runt på klipporna och sen åka hem. Mysigt va?

Nyvakna jag
Kramar och pussar Nora

Livet i bilder




Skola

God morgon! Idag är det måndag och dags att gå till skolan. På schemat idag står Matte, musik, sljöd och tyska.
De flesta ämnena idag är på högstadieskolan. Jag måste erkänna att det är lite smått läskigt, alla är ju så stora och tuffa. Det känns som alla tittar ner på en och tänker:
-Vad gör dagis här?
Men om vi går i grupp och lixom smyger runt i skolan går det bra, haha. Pixpas för att gå i mitten. Ett annat knep är att försöka smälta in i omgivningen, leka krukväxt eller kanske dörrmatta.
Gud vad tramsigt det blev... Jaja.
Bild: Jag igår (på en brygga)
Hej hopp, Nora

Deutsch

Ett litet snabbt inlägg innan jag (Nora) kryper ner i soffan. Jag har den senaste halvtimmen tränat tyska glosor som jag har till i morgon. Jag har inte haft språkval än utan i 6:an får man testa dom tre språken tyska, spanska och franska. Det är inget lätt val, man ska ju ha språket i 3 år så man får välja noggrant.
Spanska är ett väldigt användbart språk som många pratar, franska är otroligt vackert och tyskan är helt enkelt roligt att prata. Jag har inte till hundra procent bestämt mig men jag tror det blir tyska. Glosorna jag ska bli förhörd på imorgon är inte så svåra (0-10) men eftersom mitt minne inte är det bästa tar det sin tid.
För er som är intresserade att lära er räkna på tyska:
0.null 1.eins 2.zwei 3.drei 4.vier 5.fünf 6.sechs 7.sieben 8.acht 9.neun 10.zehn


Tchüss! Nora

Strandpromenad

Jag tar tillbaka det där om att söndagar är gråa och trista. Söndagspromenaden (tradition i familjen) som denna söndag gick längs stranden var jätte mysig. När benen blev för trötta satte vi oss på en brygga och solade och fikade (kannelbullar och banankaka), mums!




Vattnet var iskallt, det dröjer nog ett tag tills jag vågar mig i
Man kan inte bli för gammal för att kasta sten


Många långa kramar Nora

Håret fint/fult?

Papiljotter

Hejsan! Här ligger jag i min kompis säng med papiljotter i håret Aj! Gör svin ont jue! Jaja sluta klaga kommer säkert bli sket snyggt. Igår kväll var det mest flums här (vad är flums för ord?!) vi såg typ 10 minuter på bröllopsfotografen och sen gick vi till hennes rum där hon nördar One direction! Jag lägger upp bild på hur håret blev sen. kramis Maja

Söndag morgon

Söndag...verkligen inte min favorit dag. Sista dagen på veckan, sista helgdagen, oftast grå och tråkig. Nu är det så att det där med grått o ch trist inte rikigt stämmer idag. Solen skiner och det är troligen varmt. Därför har jag bestämmt mig för att söndagar kanske inte är så dumma ändå. Ni vet redan vad jag gjorde igår (Maja har skvallrat) och det var super kul, när man är med "kompisen" har man aldrig långtråkigt...

Idag hade jag nog tänkt mig att baka något, kanske muffins eller rulltårta. Jag älskar att baka (äta smeten är det bästa),men  jag kan inte säga att jag är duktig på det. Det har blivit några platta tårtor, super sega maränger och brända muffinsar genom åren.  


Några riktigt lyckade muffinsar som jag och Maja bakade för några veckor sedan


Men innan jag kan börja baka ska jag och familjen ut på en promenad vid stranden, kameran är självklart med så bilden dyker upp senare under dagen.

Kramisar från Nora

Mys

Lördag

Härligt med Lördag! Vad ska ni göra idag? Hörde att Noris skulle till en kompis, men vad ska man göra när kompisarna inte är hemma? TIPS: Ha mysdag hemma med film o popcorn. Sminka dig själv och ta kort.
Ja inte så många tips men...  Jag ska gå till en kompis och sova över mysigt! Mamma o pappa ska ha nån fest... kul för dom! Jag och kompisen ska ha en mysdag med massa godis och film, bröllopsfotografen. Nej men jag får väll dra nu da.♥ Ha en bra lördag, kram Maja♥      PS.Nora du äger!♥
Ha en bra lördag kramis Maja

Guten Morgen

God dag! Första "riktiga" inlägget, nervöst. Hur börjar man egentligen med en blogg? Berättar om sitt liv, familj vänner? Eller bara låsas man att man har drivit en blogg i flera år och har massvis med läsare?
Jag har bestämt mig för det sist nämnda.
Hej alla läsare hoppas ni har sovit gott. jag har sovit som en klubbad säl i en isvak, haha. Vaknade kl 8.00 glad som än lärka, blev dock något mindre glad när jag tände lampan och märkte att mitt rum inte var det renaste. En stor hög med kläder låg mitt på mattan och hela rummet var täckt med ett lager av damm, undrar hur det kan komma sig?
Jag har inte städat rummet än men det fixar jag "sen"...
Kollade in lite snabbt idag på Fokis blogg och hittade detta underbara, fantastiska klipp. Det är en Japansk dansgrupp som framför ett nummer fullt av coola effekter och roliga steg , kan inte låta bli att sitta och le när jag ser det, finns det något bättre än dans i världsklass?
Klicka här för att se det. Kunde tyvärr inte "klistra in" videon eftersom jag inte har en aning om hur man gör, men jag lovar att försöka lära mig.
Auf wiedersehen*, Nora
*På återseende

Hej bloggen!

Hej Maja här! Mitt första inlägg.
Jag lovar er (Vi på Oliana lovar er) att vi ska uppdatera minst två gånger om dagen. Vi kommer skriva om vårt intresse till fotografering,dans och massa andra mysigheter. Kram MajaHej Maja här! Mitt första inlägg.  Jag lovar er (Vi på Oliana lovar er) att vi ska uppdatera minst två gånger om dagen. Vi kommer skriva om vårt intresse till fotografering,dans och massa andra mysigheter.

Detta är vi

Nu har vi gjort som många andra, 1484 idag vi har skapat en blogg (vi känner oss väldigt speciella).
Vi döpte den till Oliana efter ett av mina namn. Oliana, vad är det för namn det kan man väl inte heta, det låter ju som en indian...!? Men jo det kan man, min pappas farmor hete det...så det är väl jag och hon. Ingen i världen bryr sig om vilken gammal släkting jag har döpts efter så nu tänker jag berätta för er vilka som är "Vi"








Maja:
Ålder: 12, snart 13
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Gröna
Bra egenskaper: Rolig, snabb, pålitlig
Dåliga egenskaper: lätt stressad, flamsig
Nora ("jag" i detta inlägg):
Ålder: 12 1/2 år (viktigt med ett halvt)
Hårfärg: Gyllenbrun?
Ögonfärg: Blå
Bra egenskaper: Påhittig, posetiv, aktiv
Dåliga egenskaper: Dåligt tålamod, slabbig, flamsig


Tråkigt första inlägg men nu vet ni i allafall vilka vi är(okej, kanske inte än men nu är ni på god väg)

♥Många kramar Nora♥


RSS 2.0