Landet

Åkt ut till det gammla sommar stället, här är vi varje sommar men det känns som vi var här Mer när jag var mindre... Det är iallafall jätte mysigt att vara här!
Mamma och pappa är på pirat fest... Udda?
Kan inte lägga upp bild! 
Kram Maja

Lördag

Lördag idag, oj vad tiden går. I går sov jag över med Maja (inte blogg Maja) vi såg på film, smaska godis och drack The vid midnatt=Mysigt. Sedan nu idag på förmiddagen, gjorde vi det som vi är absolut bäst på, att bara flamsa. Vi satt hennes rum och gjorde inget vettigt på säkert 2 timmar. Vi satt och tittade på grejor vi hade gjort som små, skrivit i vän boken tillexempel. Jag gick i 1:an älskade Amy Diamond och Carola, stavade som en kratta och tyckte att Vintergatan var det bästa tv programet ever. Det var goda tider det. Det känns lite som en djungel utanför dörren. Väldigt varmt och fuktigt, det ända som fattadas är några livs farliga ormar och små kryp och en Chimpans flock i äppelträdet. Bilden här nedamför är från i vintras, jag gillar den även fast den blev halv...
♥Kram Nora♥
 

Ellen Degeneres

Hej! Ville bara säga att jag älskar The Ellen Degeneres show!
Hon är så härlig och rolig!
Kram Maja

Ice age

Nu har jag varit på bio, den typiska det-är-sommar-men-dåligt-väder aktivitet. Jag såg Ice age 4: Jorden skakar loss. Den var dunder bra! Som jag skrattade, jag bara älskar sid och hans Mormor (eller är det farmor?)
 
 
Kram Nora

#FINA

#FINA

 

Skor

Hej! Idag har jag fått ett par jätte finna skor! Visst dom är ganska tantiga, men det är det som gör dom coola. Kommer spara dom tills jag börjar 7an.
 


Kram Maja

Stencoolt

Halloj, Idag har det varit sommarens första stand dag. Jag badade inte, det var det ju alldeles för kallt för! Ska jag vara ärlig har jag inte badat utomhus en ända gång det här året, jag börjar bli en badkruka. Så istället samlade jag på häftiga stenar och åt Bullens Pilsnerkorv. Här kommer lite sten bilder:
 
 
 
Titta, dom till höger ser ut som haj tänder.
 
 
Dagens coolaste sten, med hål i! 
 
 
 
Och sist men inte minst ett hjärta.
 
♥Kram Nora♥
 
 
 

Hej

Nu är jag tillbaka från Grekland, har haft det super härligt!
Jag har inte laddat upp några bilder än men det kommer. Härligt att vara hemma!
 
Den här låten lyssnade jag på väldigt väldigt mycket på i Grekland,tycker musikvideon är jätte häftig!
Kanske lite för mycket ``GAP´´ I refrängen...
Kram Maja♥
 
 

Sommar

Hej, idag har jag bara levt sommar liv. Läst i hängmattan, ätit grillad lax utomhus, hoppat studsmatta och gått på lina, ja ni läste rätt. Vi har spänt upp en stort rep mellan två träd i trädgården. Tyvär hör inte att blogga triktigt till sommarlivet så det här blev ett rätt torrt inlägg. Nu ska jag ut och springa, see you later. Nora
 

Det är ingen vanlig dag!

Jag vaknade idag med tron om att det var en  vanlig dag, men där trodde jag fel. Idag är det Madagaskars nationalldag, Det är säsongspremiär av Morden i Midsommer och det är bara 8 dagar till min födelsedag. Vad som är bäst? Hm...Jag tror Morden midsommer, det är nästan som ett heligt program i familjen, det är så brittiskt, spännande och inte alls så blodigt. Vi alla fyra sitter i soffan och gissar hej vilt vem som är mördaren.
- Det är säkert Prästen
-Nä, det skulle vara för enkelt, jag tror att Nunnan är den skyldiga
-Oj, nu blev dom visst mossade av ett skåp fullt av Wisky det var visst inte någon av dom.
Och tillslut är det alltid den som man minst annar som är den skyldiga.
 
♥Kram Nora♥
 
 
 
 
 
 

På vägen

Halloj, ny vecka. På onsdag nästa vecka fyller jag tonåring, jag kommer bli en stor tjej!
Just nu håller jag på att kämpa mig upp för alla bakar med min lilla lila cykel påväg mot Karin.
Vi ska sova över och ha myskväll, mysigt! Testar att tidinställa inlägg så detta kommer att publiseras när jag är påväg mot Karin, proffsigt!? Kram Nora
 

Det är en tråkig dag...

...och jag har det bra, jag har det bra idag! Vet ni vilken låt jag gjorde en cover på? Inte? Ulriks Munthers " En vanlig dag". Japp, har det rätt trist. Dagens mål är att lösa Kp´s sommarkryss.
 
 
 
♥Kram Nora♥
 

Djurpark för alla utrotningshotade-nordiska-onordiska och outrotningshotade djur

Vad roligt med vykort från grekland! Jag har det bra. Idag var det dags för en tur till Nordens Ark, en djurpark som ska ha nordiska utrotningshotade djur men det verkade som det är lite svårt att hålla sig till det eftersom dom har Tiger och snöleopard och papegojor...Jaja, alla djur som är utrotningshotade.. Sötast idag måste vara kiden (getens ungar), men oj dom hade ju geter och dom är väl knappast utrotningshotade? Okej, dom har lite alla möjliga djur.
 
Var rätt skraj för varagarna faktiskt, efter det som hänt i kolmården. Det var vargmatning klockan halv ett men jag vågade inte gå dit, tänk er: Och här har vi vargarna och idag severas skötaren Hildur...Nej, ush!
 
Tiger, denna bild tog jag förra besöket i parken. Idag låg tigerna bakom ett träd långt in i hägnet och man såg bara svansen.
 
♥Kram Nora♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vykort från Grekland

Sitter på en jätte mysig resturang i Grekland, med gratis WIFI. jag har det jätte trevligt här med sol och salta bad! Nora, hoppas du har det bra! Soliga kramar Maja

Glad Midsommar

Japp, hoppas ni har har och får en bra midsommar. Tog lite bilder när jag och mamma cyklade och plockade blommor till i kväll, satte ihop dom till ett litet kollage. Mamma blev verklige helt till sig när hon såg alla fina blommor på ängen:
- Det är ju helt fantastikt!  ♥Kram Nora♥
 

Bleka jeans

Mu ska jag avslöja vad jag gjorde med klorinet jag köpte i tisdags, jag blekte en jeans väst och ett par short.
Otippat? Västen är en gammal jeans jacka som jag klippte av ärmarna på sedan doppade jag halva i klorin och lätt den ligga en halvtimme och resultatet blev riktigt fräsigt! Shortsen var egentligen ett test med dom blev väldigt coola dom med. 
 
 Före
 
 Hänger på torkar
 
Efter
 
 
 
 
 Och shortsen
 
Kram Nora
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt

Förlåt för det tomma inlägget, jag är inte riktigt vän med det nya blogg.se ännu.
Måste säga att jag älskar Remby och dom nya funktionerna!
 
 

Utkast: Jun. 20, 2012

Nora goes Lindex

Tjoho, nu är det jag som får sköta bloggen resten av veckan eftersom Maja är och Myser i Grekland. Jag tror hon är frame och badar och solar nu. Jag har varit på stan idag och gjort några ärenden, batterier, klorin (till ett projekt jag vissar snart) och sedan gick jag en runda in på Lindex för att leta efter ett skärp. Jag hittde ett fint skärp och en tröja, en stickad ganska tunn tröja, perfekt! Jag har letat efter en tunn stickad tröja ett tag så jag är glad. Skulle det inte vara, förlåt  för det töntiga uttrycket, väldigt stylish till ett par jeans shorts?
Sedan vill jag bara tacka till Anonym som kommenterade mitt och brosans Sims hus, visade kommentaren för honom och även om han försökte verka oberörd såg jag hur glad han blev, tack.
♥Kram Nora♥

Grekland

Imorgon åker jag till Grekland så jag kommer nog inte kunna blogga. Jag ska till Kreta, gud så kul! Det är ju inte så fint väder här, så nu kommer jag bli brunare än alla här hemma! Kram Maja

Sims

Det är regningt och kallt utanför så nu blir det lite dator för mig och min lillebror, The Sims 3 (kvällsnöje/familjeliv/ drömjobb). Vi planerar att bygga detta coola hus som min bror gjort en ritning av.
Kram Nora

Hej

Jag testade också att färga topparna rosa, med karamellfärg. Det gick bra... typ,när jag skulle skölja av det försvann allt. Jaja.
Godnatt Maja

Blek rosa

Inget särskilt har hänt idag förutom att jag testade att färga topparna rosa med karamellfärg:
Det blev väldigt blekt...ska testa någon annan dag med lite mer konsentrerad karamellfärg.
Pratade med Maja nyss (i 37 min) och hon verkar sugen på att testa detta också.
Kram Nora

Längtar

Snart så åker jag till Grekland! Har packat lite idag. Men innan jag ska sova ska jag testa locka håret, som hon gör på videon Nora la upp!
Kram Maja

Locka hår utan värme

Tja, har precis kommit hem från ett 40 års kalas, det var jätte trevligt. Nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng.
Jag hade faktiskt tänkt att testa detta och se om det funkar på mitt hår, jag visar resultat (om det funkar) imorgon. Ps, Maja jag såg ditt sms men min mobil har varit död ( den håller på att återuppstå). Kram Nora

Var är värmen?

Sommarlov: chek
Sommarlovsmorgon: chek
Sommarväder: NEJ
Var är värmen? Snälla kom! Längtar tills jag kan använda min bikini!
/Maja

Whoopie

Tjena, första "riktiga" sommarlovs dagen har gått. Är nöjd, sov till 10.50 vilket nog är mitt rekord i att sova länge. Jag är ganska morgonpigg på lov och helger dock inte på vardagar...Jag brukar vakna runt 8 vilken mina vänner tycker kan vara störande om man sover över, då brukar jag gå upp och läsa gamla Kp tidningar eller spela lite spel på mobilen medans dom ligger och snarkar.
Idag har jag och min lillebror bakat Whoopie pies  för första gången. Det är en amerikansk kaka som smakar som cupkakes fast i mindre format. Här kommer bilder.
Det blev lite kladdigt och kletigt när det var dags för att sprits...
Jag ska avsljöda att kakorna ni ser på bild här över är utvalda för att dom var dom ända som blev någorlunda runda. Dom flesta flöt ihop med varandra, eftersom vi spritsade dom för nära varandra. Vi gjorde några andra klantigheter också (förstås)
  • Glömde sätta på ungnen och kom på det när kakorna var utspridsade= Panik
  • Rullade ihop spritsen fel så att det kom smet ovanifrån istället för ner på plåten= väldigt kladig sprits som såg lika dan ut på insidan som på utsidan
  • Vi skulle göra en blåbärssmörkräm men råkade lägga blåbären på en tallrik som var full av salt (trodde det var socker) och kom på det sedan när vi smakade= Superäklig kräm
Kramisar gottegrisen Nora

Sommar!

Nu väntas en härlig sommar! Åker till Grekland på tisdag, härligt.
Här är en bild på min klänning som jag hade idag på avslutningen!
Från Cheap Monday. Bilden ser lite 70-talig ut. Hippie!
/Kram Maja

Sommarlov!

Sommarlov! Gött, hinner inte blogga måste njuta. Kram Nora

Imorgon

Ja imorgon smäller det! Sommarlov går ut 6an! Sorligt men kul. Kram Maja

Ärvt kläder

Har fått lite kläder av min kompis Elsa som har växt ur dom. Gud så kul! Tack!
/Maja

Brännboll

Brännboll imorgon 6:orna mot personalen, vi kommer självklart att vinna. men jag är ändå lite nervös.
Vi ska dessutom vara utkläda, har panik vad ska jag vara utkläd till? Kram Nora

Tjolahopp!

Om 3 dagar slutar vi skolan! Ooh!
Idag så var våran klass ute och red, jag trodde jag skulle ramla av och att hästen skulle trampa på mig, sedan dö. Nej då, men jag var rädd i början. Sedan var det jätte kul vi fick rida lätt! Good good!
Kram Maja! Lovely picture of my!

Fotvård

Tjena mittbena. Idag på eftermiddagen tittade jag ner på mina fötter och märkte att dom inte verkade må så bra, dom var torra och naglarna var smutsiga och långa. Så jag plockade fram fotbadet och badade fötterna med olja och salt sedan filade jag och klippte naglarna och målade på ett baslack.
Efter, före är jag snäll som inte visar...
Och lilla jag
Kram Nora

Söndag

Imorgon ska vi rida med klassen! Oh jag är rädd! Vi får se hur det går...
Kram Maja♥
Bild från dansuppvisnig

Jordgubbe

Yesbox! Idag har jag ätit årets första jordgubbe. Pappa fyller år imorgon så idag var det 3-rätters födelsdagsmiddag med jordgubbs tårta som efterrätt, det var mitt jobb att montera ihop tårtan och såhär blev det:
Jag håller på att kli sönder hela mig! Myggorn passade verkligen på att festa rejält på mig iförgår natt. Någon som har en mirakelkur mot mygg-bet-kli?
Kramisar Nora

Melanie Moore

Hej, jag är trött. Vi har ju som sagt varit och övernattat med klassen så jag är rätt trött. Nu har jag blivit förkyld också, rakarns bananer! Jag vill inte vara sjuk på skolavslutningen och början av sommarlovet....
Här kommer en dansvideo, dansaren heter Melanie Moore och hon är helt fantastisk! När jag såg videon bildades plötsligt en dröm ,att någon gång dansa så bra som henne. Titta och njut! Kram Nora

Hej

Har varit på en klassresa med Nora så vi har inte bloggat. En lärare gjorde jätte häftiga flätor på oss igår! /Maja

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_205940609.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_205940609.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_205940609.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_205940609.jpg" class="image">

Ny klippt!

Har varit och klippt håret idag, det gjorde Nora också.
Blev nöjd lite kortare bara.
Kan tyvärr inte ladda upp några bilder men på lördag så kommer bilderna.
Godnatt / Maja♥





Då var det det här med packning

Haj,haj! Då var det dags att packa väskan inför morgondagens utflykt med övernattning. Vi ska först på dagen vara ute på standen och lära oss allt om havet. Sedan ska vi grilla och campa (Jag och Maja kör dock fegis Style och ska sova i stuga..). Men nu när kommer till packning, sovsäck är vikigt ocghpyamas och hårborste och tandborste och solgglassögon (om det blir sol) solkräm får jag inte glömma (ifall det skulle råka bli väldigt stark sol)men skulle det inte vara bra att ha med sig en bok om konsten att överleva i naturen (om vi skulle gå vilse) och lite vita bönor i tomatsås (som nöd proviant). Okej, överlevnads bok och bönor är väl kanske lite väl mycket men jag är en mästare på att överpacka, det kommer nog se ut som att jag ska på en 2 månaders expeition till himalya imorgon... Kram Nora   (Gammal bild men fortfarande fina munnar)

Längtar

Snart är det sommarlov! Och på fredag blir det klassresa! Längtar!
Kram Maja

Bestiga berg med cykel?

Hej, Sveriges nationaldag idag= Ledigt. Jag och familjen tog oss en tur till vackra koster. Cyklarna hängde med så vi cyklade på alla möjliga och omöjliga ställen... Vad sägs om att klättra i berg med cykel eller att försöka få med sig cykelna över ett stenröse? Det är verkligen inte det lättaste ska ni veta! Men min cykel har varit duktig, den fastande bara några få gånger och den är fortfarande hel. Jag funderar på att döpa den till Bergsgeten, det skulle verkligen passa.

Kram Nora

Mellanmål

Var med Nora förut vi gjorde varmamackor och längtade till sommaren!

Sommar

Halihalå, mår alla bra? Bra det, för nu är sommaren här! Gud om bara 9 dagar är det sommarlov, gosh!
Här under ser ni några andra som också njuter av sommaren. Kram Nora

Kvällspromenad

Gått kvällspromenad med Kompisen Elsa!
/Maja

Tomater

Hellu, idag har det varit måndag. Jag har fått klasslistan till högstadiet, blev rätt nöjd. Väligt nöjd över att jag kom med Maja. Inget mer har hänt som är värda att blogga om. Därför tänker jag skriva om tomater!? Ja, det är nog mina favo grönsak (eller rödsak, haha...). jag blir faktiskt lite små sur på folk som inte gillar tomat, hallå? Vem kan inte motså dom små saftiga söta läckerbitarna? Körsbärstomat/coktail är min favorit, dom é så söta ó goa! Jag minns när jag åt upp en hel påse med körsbärstomater(säkert 30 st) på en kväll, jag fick rätt ont imagen sedan...
Ha det gött kram Nora

Hej

Har slappat hela dagen med kompisen Alva♥

Snoddar

Tjena mittbena! Jag har varit på nordby i eftermiddag, min bror behövde kläder så jag följde med för att köpa skor till avslutningen och en konfirmation i sommar. Jag hittade ett par söta vita skor som jag hade tänkt att bära med knall rosa sockar för att inte bli för tråkig, eftersom jag har en vit klänning. Hittade en super mysig kofta på Bik bok som fick följa med hem också.
När jag kom fram till kassan såg jag till min förtjusning att dom säljde snoddar där, till ett super pris! Tre packet för bara 29 kr! jag kunde inte låta bli, det var såna toftsar utan metall bricka och dom brukar vara super bra. Det var bra färger till mitt hår också (olika brun blonda nyanser). Så nu har jag tofsar så det räcker ett tag, dom tar ju slut lite då och då, man tappar bort dom eller så går dom sönder. Nu vill jag bara varna alla där ute med långt hår (som behöver tofsar) köp aldrig på konsum... Dom suger, inte alls elastiska och dom går i sönder efter tre millisekunder. Lite snurrigt inlägg från en snurrig Nora

Kanelbullar

Idag har jag bakat kanelbullar med vännen min Elsa.
Elsa kavlar



Kram Maja♥


Spel dag

Hallå i stugan. Nu blir det mys kväll med film! Hela dagen har jag varit hos Kaka, super skojigt. Vi har väl mest spelat Wii party (spel nördar som vi är). Det är roligt eftersom vi båda är så tävlingsinriktade och vi vill verkligen vinna, och vi hatar att förlora. Det ät ofta jämna matcher en men självklart är jag alltid lite bättre (haha).
Jag vinner överläggset på: Hacka lök, valla får och hopp-stylta. Kram Nora
image description

Hej

Myser och kollar på Lets dance finalen!
/Maja

Fredag

Godis på en fredag!

Fredag

Jag har precis kommit hem från orienterings tränging med familjen. Det är ett intresse som hela min släkt på mammas sida har. Min mamma har tydligen varit skånsk mästare när hon var 12 år. Jag är dock inte lika besatt...
Visst, jag gillar att springa men jag gillar inte kartor! Att säga att jag inte är så duktig är en överdrift, jag är dålig.
Ha det gött kram Nora
Skärgård är fint
RSS 2.0