Kortversionen

Jag är helt slut! Livet som turist är hårt, ut på stan klockan 10 och hemma 12 timmar senare. Måste sova, så här kommer en kort version av dagen:
Fotografiskamuseet  Fika  Hurra för kungen  Se kungen  Se stora hästar  Vinka  Se lilla Estelle  Bli glad  Äta lunch på kaffe  Gallerian  NK  Skansen  Fika  Titta på söta får  Titta på Vargar  Titta på supersöta Killingar(getens barn)  Äta kvällsmat  Trängas med folk  Lyssna på vår sånger  Se på Brasan  Åka "hem"  Sova

Sova gott
Kram Nora

  

    

Vår

Vår fealings! Idag har jag sprungit sedan gick jag hem till kompisen Alva.
Vi gjorde pannkakor, gött. Nu väntar vi tills klockan ska bli 22:00 så vi kan kolla på majbrasan. Hehe glömde puplicera det.. Men nu har jag kollat på brasan den var... Fin.
/Maja

Hälsningar från stockholm

Hemma från en hektisk dag i storstaden. Vädret var fint, sol och ganska varmt. Körsbärsträden blommade, folk hade picknick och uteserveringarna var fulla av solande människor, våren är här på allvar! På vårat fullmatade schema idag stod: Vasa museet, segelstorg, teaterföreställning och Grönalund. Jag har bilder från dagen men jag kan tyvärr inte ladda in dem i bloggen eftersom jag saknar bildredigerings program på laptopen som jag behöver för att fixa rätt format m.m Dom kommer när jag är hemma.

Kram storstads Nora

Solat

Idag har jag bara chillat i solen, gött! Ska fortsätta slappa framför TVen har e gött/Maja

Helgen

Idag har jag dansat på stan, och sen fikade jag med kompisar. Nu är Nora i Stockholm hoppas hon har det bra!
Här kommer en bild på mig och Nora när vi åkte till dansen! /Maja

On the train

Sitter på tåget mot stockholm. Klockan är halv elva och jag har redan hunnit vara vaken i 6 timmar (nej, 5 sov en timme på tåget). Är trött eftersom jag kom hem halv tolv igår kväll. Framme i stockholm klockan ett, längtar! Har packat ner hunderspelen  boken i väskan kanske ska läsa den (för andra gången), jag och famijen har tänkt att se den i kväll, spännande.



stockholm- bild från google

Kramar Nora
















Nu kör vi!

Dansshow

Tjollahopp! Sitter på en stol i Majas badrum och får håret lockat av min privata frisör (Maja). Vi fixar oss inför kvällens dansshow som kommer vara på en träbrygga i en liten damm/pool. Det kommer vara mörkt och dem ända lamporna kommer vara riktade på oss, starpower! Kramar de dansande tjejerna

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3402958/images/2012/pic_200201120.jpg" class="image">

Petshop

Min kompis Alicia ska sälja sina gamla leksaker, då hittade vi hennes gamla petshops. Ni vet dom där små djuren med jätte stora ögon. Jag var bara tvungen att räkna dom, hon hade 49 stycken! Jag hade typ 2 när jag var liten! Ojoj!
Ska sova nu och drömma om petshops!
Kramar Maja

Dans imorgon

Regn! Hoppas hoppas det inte regnar imorgon, eftersom vi ska dansa ute. Börjar bli lite nervös. Hjälp, hur ska det gå? har en del att göra innan jag kan få sova. Jag måste locka håret packa väskan, plugga och packa två väskor (dansväska+ gympa och väskan till stockholm) sedan måste jag skala potatis också...måste duscha innan just det.
Min brors legogubbar dansar disco
♥Kram Nora♥

Nagellack

Målade naglarna förut. Det är jobbigt när dom aldrig torkar! Men hade läst någon stans att man ska doppa fingrarna i vatten så torkar dom fortare, de gjorde dom! Måla en hel hand och doppa den sedan i en bunke, med kallt vatten. Ha kvar handen i 1min och ta sedan upp den, tata! Så har det torkat!
/Maja

En maskig besvikelse

Halloj! Hemma från dansen, genrep tills på fredag. Med kläder. Alltså jag brukar ju har kläder när jag dansar men jag menar kläderna jag ska ha på uppvisningen. Jag hade ända sedan förra o onsdagen längtat tills vi fick se våra masker som vi kommer att ha i halva dansen. Jag hade drömt om världens coolaste guldmasker. Maskerad masker, typ.
Men nej, dom var INTE coola. Dom var plastiga och satt verkligen konstigt + att det var väldigt långt mellan ögonhålen så jag blev halvblind... Ska försöka ta en bild under fredagen och vissa er alla bloggläsare (ungefär 10 stycken, där 4 av dem är min och Majas föräldrar)
Jag hade hoppats på detta...
Kram Nora

Glad!

Ibland så där i månaden har jag en glad vecka. Den här veckan är så, kommer bli mycket dans och mina kompisar är snällare än någonsin mot mig! Hihi. Jag är också väldigt glad för mitt hår har blivit långt. Ihjällafall för mig, det längsta jag haft. Börjar dock fundera på att klippa det axel långt? HUR SKA JAG GÖRA? Nej sparar långt! undra om det finns nån där ute som läser det här och bryr sig om, att jag vet inte hur jag ska klippa mitt hår?!
Kram Maja♥

Veckans klipp

Veckans klipp:
På jakt i PILLERSKÅPET!- Världens underbaraste kille.
Oh, nu blev det en lite rush där.
Nördar denna video
♥Kram Nora♥

Maja tänker

I skolan så pratade vi om när tjejer gör sig dumma inför killar. Har tänkt på det, och pratade med pappa om det och han tyckte det värkade jätte konstigt, att man skulle gilla en tjej som var korkad, är det nått bra i det?
Vad tycker killar?
Vissa säger att de kanske har gjort det utan att  tänkt på det, men man märker väll när man gör det? Ibland så kan man ju överdriva att man är dum bara för att skämta. Varför gör tjejer så här? Vad tycker killarna?
/Den vise Maja♥
/Maja ♥

Vecka 17 här kommer jag

Nu är måndagen slut, ganska skönt faktiskt. Måndagen är nog veckans tråkigaste dag så nu är det bara det roliga kvar, glader. På onsdag sista repet med dansgrupperna innan dansen-dag, på fredag är det dansensdag= uppvisningar i på stan. På lördag morgon blir det att sätta sig på tåget till stockholm, Jippie!
Kram Nora

Musik

www.youtube.com/watch?v=I2wvaWTTmz8
Lyssnat på den här låten hella helgen, asså det är med Miley Cyrus, (ooh Miley Cyrus!) Men den är sjukt bra! härligt gung, haha. Nu ska jag sova, godnatt Maja♥
Kan inte ladda upp bild! Sorry!

Skola imorgon

Har precis kommit hem från Maja (ej blogg-Maja), min famlij var hos henne och åt nässelsoppa och hade det trevligt. Kvällen avslutades med Mästarnas-mästare. Kan det bli bättre?
Jag har inga bilder från idag så därför tänkte jag fortsätta på ko-temat, med en kalv.
♥Kram Nora♥
*Mamma rättade mig, jag har känt Maja i 13 år inte 6, ops!

Tjejkväll

Här kommer en bildbomb från igår. Mycket skratt,godis och dans!♥
Alicia
Jag o Karin
LOL
DANS
Hade jätte kul!

Hej hopp

Lördag kväll, igen. Vad tiden går fort snart är man väl 65 och det är dags att gå i pension. Okej, jag tog kanske i lite men snabbt går det.
Dagen har jag tillbringat med en av mina närmaste vänner Maja (ej maja i bloggen) jag har kännt henne i säkert 6 år och hon är en riktigt gó tjej. Idag var det dags, den årliga brännnässel turen. Det är en tradition som jag, hon och hennes mamma har tillsammans. Att åka ut och plocka nässlor (som vi sedan kokar soppa på, super gott!) gunga på en gungbräda som står mitt i skogen och fika på en klippa och kolla ut över havet. Det där med gunga på gungbräda gick inte så bra eftersom grenen som gungbrädan bestod av var helt rutten och brakade ihop när vi satte oss på den...
Nej, brännnässlor sticks inte när dom är kokade.
Kram Nora

Tjejkväll

Haft jätte mysigt ikväll, åt tacos och dansat med tjej kompisar, synd att inte alla kunde komma. Har ingen bild, men imorrn kommer bild bomb. /Maja

Taggar

Tagga, tagga. Ska på party/myskväll hos Maja om en timme, skoj! Innan det måste jag duscha och fixa i ordning mig.  Ha en kul kväll, kram Nora

Skrattat

Min kompis Elsa var här, hon gick hem nu. Men hon kom hit för att göra läxor, det enda vi gjorde var att skratta åt den här bilden! Blev inte så mycket gjort av läxorna haha!

Ko

Jag har tillbringat hela eftermiddagen med min kompis Maja (inte Maja i som har denna blogg). Vi åt mellanmål, vilket jag inte vill lägga ut bild på eftersom alla hatar när bloggare tar bilder och skriver om mat. Förlåt, jag vet att jag gör det ofta.Eftersom jag inte ska lägga ut en matbild tar jag en kobild istället.
Mu från Nora

Onsdag

Har varit på dans, super skojigt. Måste packa väskan till imorgon, vi ska bada med klassen så det är lite att packa och komma ihåg. Jag vill inte bada, jag vill inte! Ibland önskar jag att jag var 3 år och kan slänga mig på marken och skricka så att hela stan hör "Jag vill inte!!" efteråt skulle alla tycka synd om mig och låta mig slippa...detta funkar dock inte om man är 12, synd.
New York uppifrån Empire State building (i höstas)
Saknar New York, jag vill verkligen besöka staden någon mer gång i livet.
♥Kram Nora♥

Haha

http://youtu.be/P2EHNE3CZbg?hd=1
Klicka här om du vill se något roligt! Haha min humor! Min storebror vissade mig dom här killarna som gör super randoms vidios.  Min humor asså gapigt och helt galet! Kolla kolla!
/ Maja♥

13år

Idag blev jag 13år, som jag har tjatat! Tack för alla fina presenter blev jätte glad! Fick en jätte god tårta förut mums! Nu ska jag fortsätta mysa innan jag går o lägger mig.

Grattis!

Halloj! Skolan var bra, inget mer att tilllägga.
Efter skolan firade jag Maja och Alva Majas födelsedag genom att äta ett extra gott mellanmål och se på en film.
Jag har inget mer att säga utan bara: Grattis Maja!
♥Kram Nora♥

13 år

Fick frukost på sängen, 13år!

Hoho

Läste Noras inlägg! Hoho. Imorgon fyller jag 13, tonåring in the house! Undra om jag kommer ändras? Tror inte det, kommer nog inte bli mer vuxnare eller nåt sånt, eller? Nu ska jag försöka sova lite. /12 åringen Maja

Vanlig måndag

Måndag, en helt vanligt måndag. Musik, tyska slöjd. Alla var som vanligt ingen hade förändrats under lovet.
Inget specielt.
Efter skolan gick jag och Alva (även kallad kompisen) ner på stan för att fixa med lite hemligheter för en viss tjej som fyller år imorgon, gissa vem det kan vara...
Lekte lite framför kameran:
Fånigt leende
Förvånad/trött
Arg
♥Kram Nora♥

Hemma

Nu är jag hemma från Stockholm, så härligt det har varit! Vädret idag var jätte fint och soligt. Nu ska jag sova är jätte trött. Här kommer en bild på mig när jag hade tråkigt på hotellet./Maja
Tröjan från Monki 200kr

Tjoho!

Sista dagen på lovet...Jag får se till att njuta. Idag ska jag till min kompis kakan, super skojigt! Ska jag vara ärlig har jag mest varit hemma och slappat (förkylning) men idag blir det full fräs!
Eftersom jag har badfaceday idag tänker jag inte vara med på bild idag. Därför tänker jag vissa dessa små sötnosar som var på besök hos mig (i 2 veckor) för nästan exakt ett år sedan
Tea
Teo
♥Kram Nora♥

Rabarberpaj och fluffiga figurer

Jag är helt slut. Jag har varit med min familj+goda vänner på "öppet hus" på pappas jobb. Det är massa utställningar som eleverna har gjort m.m. Efteråt gick vi och åt middag i en gammal fiskebåt, supermysigt och väldigt annorlunda.
Till efterätt åt jag årets första rabarberpaj, Mums!

Eftersom jag inte har några bilder (pga att en viss person som börjar på N glömde kameran hemma...) och jag sitter och skriver på laptopen och inte stationära där alla bilder ligger så får det bli ett veckans klipp.


Detta klipp är väldigt sött, faktikt världens sötaste.

Boo the world`s cutest dog- Ja det är sant denna lilla super söta hund har blivit utsedd till världens sötast hund.
Jag kan inte sluta sitta och fantisera om att kanske stjäla denna lilla fluffiga krabat någon mörk natt...och aldrig lämna tillbaka honom...

Kram Nora

Jesus christ superstar

Såg på jesus chris superstar idag, ååh! Så bra, var ska jag börja? Ola salo spelade jesus sjöng super bra men min favorit var, Patrik Martinsson som spelade Judas sånt tryck! Hela förestälningen var fantastisk!
Det var blöt och snö slasgit, men efter föreställningen kom solen fram härligt! /Maja

Snö i Stockholm

Vaknade och såg att det snöade här i Stockholm,nej! Åt precis en härlig frukost, vi ska snart ge oss ut i vädret. /Maja

Stockholm

Hej, nu är jag i stockholm med min familj. Vi har varit varit på fotografiska museet. Det var jätte fina bilder att kolla på, och vi fikade,mums! Nu ska jag hoppa i ett bad på hotelrummet. Kram/Maja

Fredag den 13:onde

Help, fredag den 13:onde. Hur ska jag klara mig? Jag som redan är en en klantig oturs människa?
Hittills har att gått bra, jag och brorsan har städat (nästan) hela huset. Jobbigt, men om man ät två och man lyssnar på musik  samtidigt som man städar går det rätt snabbt.
Tänkte bjuda på bilder från mitt mellanmål:
Jag kallar den Noras super mellis i glas
Vill du testa?
Du behöver:
Naturell yoghurt
En god müsli (jag använde Axas jordgubb-quinoa)
Torkad frukt (jag använde aprikos)
Ett högt glas

Gör såhär:
Häll lite müsli i botten av glaset. Häll sedan ett lager yoghurt på och lägg i lite torkad frukt.
Häll på ett till lager mussli och sedan yoghurt. Avsluta med lite mussli på toppen.
Ha det bäst flodhäst!
♥Kram Nora♥

Vill ha hund

Har varit hos en kompis Clara och gossat med hennes hund Elsa. Ååh jag vill ha hund! Så mysigt! Gå på långpromenader med den och lära den trick! Här kommer en bild på mig och Elsa, hade skrattanfall på bilden haha! /Maja

Torsdag

Idag har varit en bra dag. Jag, mamma och min lillebror har idag varit på besök hos några vänner till familjen.
Vi gick en promenad vid havet och sedan åt vi en smarrig lunch (flygande jackob)
Dom hade skaffat värdens sötaste lilla guldhamster, Sigge. Han sprang i en liten genomskinlig boll (sådan som hamstern i bolt har) jätte gulligt. Jag visste inte ens att sådana fanns i verkligheten. Ha det bäst!

Kram Nora

Hår

Igår så lockade jag håret,fast bara topparna orkar inte ta hela håret. Men jag tycker det är snyggt att bara ha topparna. /Maja

Snorig onsdag

Dumma *pip* förkylning! Det är inte skoj, näsan och ögonen rinner så jag knappt kan se något.
Därför är planen för idag att bara ta det lugnt och försöka tackla den här dumma förkylningen!
Ska nog se på en film, kanske "twilight" för sjuttioelfte gången?
Jag längtar snart ihjäl mig, när kommer sommaren!?
Väligt fin blomma som jag hittade i min grannes rabatt i somras

Kram Nora

Hej

Igår sov jag över men en kompis som heter Alicia. Vi har haft det jätte mysigt, myset fortsätter vi gjorde smothie och såg på en jätte bra film, the notebook ååh så bra! Sen har jag också gosat ihjäll med hennes tjocka katt, Morriz.
Ha det bra/ Maja

Förkyld

Grr...jag hatar förkylningar, varför finns dom? Varknade flera gånger i natt av världens torraste hals, det brände, och vatten funkade inte. När jag varknade hade jag huvudvärk och ont i halsen, blä!
Jag tänkte att jag skulle ut lite och få frisk luft( eftersom det kan hjälpa lite mot huvudvärk) så jag satte på löparskorna och började jogga, men efter 200 m fick jag världen håll och var tvungen att vända hem.
Vi kan ju låsas att detta är jag idag...
Jag tror ingen vill krama mig idag så därför får ni bara en hälsning
Hälsningar Nora

Måndag

Det känns som att dagen bara har flugit förbi utan att jag riktigt har märkt det.
Vaknade kl 9 idag med halsont,inte kul...det blev dock lite bättre efter en halstablett.
I eftermiddags var jag på Nordby (som Maja har nämnt någon gång) med familjen, jag köpte ett par nya gummistövlar (dom gamla var mindre än foten...)
Jag har även bakat bröd. Dom blev super goda.  Jag lyckades med den svåra konsten (för mig) att inte klanta till något. Okej jag erkänner att pappa hjälpte till lite...
Ha en forsätt bra dag
Kram Nora

Frukost

Gjorde mig en redig frukost idag, nybakat surdegsbröd och blåbär, nom nom. Frukost är ju de viktigast måltiden.
Ska mysa lite till framför TVen. /Maja

Påskhare

Dagen idag har varit väligt krävande, upp kl. 8 och sedan iväg till en stuga ute i skogen och kom inte tillbaka förrän klockan 16.00...Där gömde vi 300 ägg och sedan kom massor av glada barn och letade efter dom. Kort förklaring på lång historia men jag orkar inte säga mer om det föruntom att det är en tradition i våran lilla stad.
Många finna färger...min favorit är självklart rosa.
Sedan blev kartongen som äggen var på uppbrända, byebye.
Korv, lekte lite med bilden och sim-salla-bim!
Såg att det var harry potter på tv, måste se.
Ha det bäst
Kram Nora

Instagram

Följ mig på instagram majagallstad

Sprungit

Var ute och sprang med kompisen Alva, härligt...iallafall efteråt. Sedan duschade vi och åt korv med bröd. Mysigt. Nu ska vi se på ett iCarly avsnitt med One Direction. Alva är helt galen i dom, då menar jag galen! Kram Maja

Hej

Idag så har min familj fått fin besök från norge, de ska vara här och mysa i påsk. Idag så ska jag äta så mycket godis att min mage spricker, enligt en kompis äter jag godis roligt...Okeej. Fick ett påsk ägg av mamma och pappa förut, tack så mycket♥ Om 10 dagar fyller jag år,hihi. 

Vann 10 kr på en triss, yey!

Godis kramar Maja♥

Glad påsk

Glad påsk! Hoppas att ni har haft en bra påskafton såhär långt. Jag har haft det super bra!
Dagen började med att jag och min kusin (som är 4 år) klädde ut oss till påskkärringar, han tyckte att det var väligt kul och han levde verkligen sig in i rollen som påskkärring, super söt!
Nu blir det påsk lunch, köttförsås och spagetti. Vi ville göra något lätt till lunch eftersom vi ska ha påskbuffè ikväll.
Här kommer några blåsippor som jag fotade förra påsken:
Skärpan kom lite snett med det blev rätt coolt
Ha en bra påsk, ät mycket godis och ha det trevligt.
♥Kram Nora♥

Solglasögon

Hejsan, idag så åkte jag upp till vårt `lilla´ Shoppingcenter Nordby med två kompisar. Då införskaffade jag mig ett par ass snygga solglassögon från Glitter för 79kr, jag letade som en galning! Inga solglasögon i den här modellen passade mig, har nog världens minsta huvud! Och små fingrar har jag också inga ringar passar mig. Jaja. När jag nu har skaffat mig jätte snygga solglasögon skulle det vara roligt med lite sol,  vill ha sommar.

Hoppas påskharen kommer imorgon, hört att han haft mycket och göra i påsk... Haha Kul där...


När jag har på mig dom♥

/Maja♥

Långfredag

Idag, på långfredagens förmiddag gjorde vi en utflykt till havet. Det var kallt och blåsigt men otroligt fint.
När vi satte oss för att äta lunchen som bestod av korv med bröd började det plötsligt snöa, hallå? I april var är våren?
Jesus kors?

♥Kram Nora♥

Hej

Nu är jag hemma hos kompisen Clara, vi ser på tv och myser. Förut firade vi att det var påsklov och vi frossade i glass. Vi firar fortfarande med världens myskväll. Imorgon så är det långfredagen och då får man inte göra något kul alls, nej ha svarta kläder och sörja. Haha kanske inte men nästan?
/glassiga kramar Maja

Skärtorsdag

Hej! Skrärtorsdag= Massor av norrmän i stan, djursjukhuset på teve , Jesus blir förådd av Judas, påsklovet börjar.
Påsklov! Skönt, mer än en veckas lov, tack jesus.
Denna veckan har vi jobbat med varför vi firar påsk, om Jesus och häxor. Jag måste säga att den biten om Jesus är väldigt fascinerande, att han blir förådd, döms till döden ,uppspikad på ett kors och återuppstår. Det är inte många som klara det på endast 4 dagar, skills!
Dagens arbete var att översätta låtar från "Jesus Christ superstar". Jag, Maja och några anonyma kompisar valde låten King Herodos song" (kung Herodes sång). Det var svårare än man trodde att hitta rätt ord och meningar som passade med melodin och med rätt känsla. I slutet av lektionen (när vi blivit lite trötta) började vi fundera på vem eller vilka det kan ha varit som puttade bort den stora stenen från Jesus grav. Såhär lyder våran teori:
Jesus fick med en älg i graven (importerad från Finland) som skulle följa med honom upp i himlen som en slav. Men älgen blev så trött på att bara stå där så han börjar nynna på "waka-waka". Då blir älgen så taggad (haha) att han helt enkelt öppnar graven...Dålig 13-årings humor...
Skärtorsdagmys-chips och guacamole
Kram från Nora

Snart påsk snart 13

Sitter här hemma och längtar tills imorgon, det är ju påsklov! Okej det är Skärtorsdagen och det är inte så kul om man bor i vår stad, alla (inget illa menat) norskar kommer hit och festar och dricker. Men annars så känner jag att det kommer bli mysigt med påsk, godis! Haha och massa gula saker här och där. På påsklovet ska jag se på musikalen Jesus Christ Superstar med Ola Salo, ska bli jätte kul! Oh jag fyller 13år om 13dagar! /äggiga kramar Maja

Livet är i full gång

Livet leker! Vid lunchtid var jag+ alla andra mellanstadieelever på en klasskonsert där varje klass bildar ett band och framför en låt. Eftersom jag och Maja är stora 6:or fick vi detta år en riktigt bra låt (till skillnad från i 4 och 5 då vi bara fick spela låtar med 3 ackord= tråkiga låtar) Viva la vida! I bandet fanns: Trummor, akustiskgitarr, elgitarr, bas, piano (keyboard), och självklart fanns det några som sjöng. Jag spelade Keyboard, eller snarare stråkar. Eftersom ingen i min klass kan spela fiol fick pianorna ta stråkljudet, så jag spelade alltså stråkpiano...
Jag har funderat ett tag på vilket som ska bli veckans klipp( har tänkt att börja med det) och jag har kommit fram till detta
Get goreogus like harry-Han är bara för söt. Jag kan inte sluta titta på denna om och om igen...När hon lägger på brozer, han ser väligt rädd ut stackarn.
♥Kram Nora♥

Mustasch.

Det började med att jag och Nora såg på lilla löpsedeln i skolan, då var en tjej med och hon hade ett mustasch halsband på sig. Jag tyckte det var jätte kul att ha mustasch på sig! Några veckor senare var vi nere på stan i en klädaffär jag och Nora, då ser vi världens snyggaste tröja... Med en mustasch på, jag är kär! Men eftersom Nora är så snäll fick jag mustasch halsbandet av henne i julklapp. Rimmet var... Ops kom inte ihåg - på män passar det inte bra men på din..? Nej kom inte ihåg. /Mustasch pussar Maja

Dagen

Dagen har varit toppen! Långa skoladag med gympa på slutet, efter det åkte jag hem till en kompis (kakan).
Nu är jag trött, jag har dock några saker till att göra innan jag kan sova. Jag måste packa dansväskan med 2 outfits som ska vara med till morgondagens danslektionen.
Ett fint litet nypon som jag fotade imorse innan jag gick till skolan.

♥Kramar Nora♥

Oliana ♥ gubbstil

Vi älskar Gubbstilen. Supersnyggt, stiligt och praktiskt! Det vi kallar gubbstil är: kjorta under en långärmad tröja.
Om man har tröttnat på alla sinna kläder och tycker att man bara har några outfits som man bara kör runt,runt runt är detta supersmart, och snyggt.
Här kommer en liten bildbomb från idag:
Världen "nyttigaste" mellis
Efterätt efter mellis
Gubbis
Äkta gubbstil
Kjorta+ långärmad tröja= Sant
Kramar från Oliana

Naglar

Fixade mina naglar förut, det blev inte så bra men det var första gången jag pröva på det här sättet så... Jag vet inte vad det kallas att göra så här, men man tar en skål med vatten och droppar i minst två olika nagellack och stoppar i fingret i vatten skålen och... Ja svårt att förklara men tänkte filma när jag gör det. /Kramis Maja

Söndag

Sedan jag har kommit hem från Maja har jag inte gjort mycket, lockat mitt hår (det blev lite överdrivet lockigt) och suttit och surfat lite. Nu är det dags att ta tag i tyskan, varför gör jag det alltid i sista stund!?
Japp här är jag
Jag försöker lära mig vissla
Många långa kramar Nora

Helgen!

Hejsan! Nu sitter jag och Nora och slöar i min soffan, vi åt en väldig mysig söndags frukost förut med allt man kan tänka sig. Igår när vi var ute och gick så träffa vi på en väldigt rolig sak, nämligen den här bilen hihi.Snyggt!

Här kommer bilder från en härlig söndags morgon!




MYS♥

Min hand ser ut som en klo!
Kram/ Oliana♥
RSS 2.0